About

This is a weblog for Indonesia’s Retail update. We will deliver updated news, information about Indonesia Retail Business.

visit our Pharmacy shop

18 thoughts on “About

  1. I have question.
    How I get your news to my email?
    Can I get your news in English?
    Please relply my to question.
    Thank you.

  2. Wah… nambah wawasan retail disini boleh juga yah….
    share juga dong software2 gratis buat bikin layout

    salam kenal yah bos…

  3. Hi Indonesian Retail.
    I have question.
    How can I get your news in my email?
    I would be grateful if you could answer my question.
    Thank you.

  4. salam kenal…
    boleh tau tim-nya siapa saja ya?
    kalau ingin bergabung bagaimana?
    apakah terbuka kemungkinan tersebut?

    terima kasih

  5. Dear Retail Indonesia,

    saya lagi susun skirpsi neh tentang retail fashion anak di Indonesia,
    tapi saya sudah cari-cari di mbah Google, tapi ngga ketemu-ketemu link-nya tentang siapa saja para pemain retail fashion anak di Indonesia.
    Bila tidak keberatan, mohon bantuannya yah 🙂
    Thanks a lot.

  6. Maaf baru bisa balas. untuk retail anak sebenarnya lumayan banyak kok. terutama online. Coba saja kombinasi beberapa keyword…

  7. I am personally surprised to find your website. Indonesian retailers need a website like this to gather the retail community, share updated info and share the retail knowledge among retailers. If I may suggest, with the rapid growth of retail industry in Indonesia, why not making this website more updated, with more retail experts sharing their knowledge, the insights of customer behavior in Indonesia or recommendations of new retail outlets. Thank you.

  8. Halo,

    MMA Indonesia bulan maret akan mengangkat retail industry dan kaitannya dengan mobile marketing di Indonesia. bisa bicara lebih jauh mengenai ini? Thank you

  9. semakin banyak retail di indonesia membulktikan bahwa perekonomian indonesia semakin membaik,hanya saja konsumen cenderung boros dan tidak mampu menghemat pengeluaran

  10. saya sedang menulis tesis tentang bisnis ritel di indonesia. kira2 punya data tentang ritel indonesia selama beberapa tahun terakhir ini tidak ya? terima kasih sebelumnya 🙂

  11. As Muslim people are living in practically every element in the planet and hence their clothing might adjust from location to place as they adopt the life style as per the culture and climatic conditions of their new nation. Islamic clothes could be differentiate into two key categories, Islamic urban put on and Islamic rural wear. Urban wear primarily consists of extremely trendy cloths which are pricey and it contains shirt paint with suit and traditional jubbah and pajamas. And Islamic rural wear consists of cotton jubbah and pajamas for males and salwar-kurta and black Burkha over the face.

  12. Kami ingin menanyakan mengenai penerbitan anda,

    Kami kebetulan ingin menanyakan juga perihal penerbitan press release dgn pertukaran biaya untuk berlangganan.
    Kebetulan kami ingin perusahaan anda membuat artikel mengenai Presiden Direktur kami yang baru terpilih, dan juga kalau bisa dari kami ingin melakukan penerbitan artikel setiap 3 bulan sekali.

    Demikian request kami, kami tunggu balasannya.
    Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.